Monday, March 2, 2009

HARI INI DAN KEMARIN

Cadangan Jambatan untuk kampung aku. haha

Aku berangan: Satu hari nanti kampung aku ada salji macam ni. keke

KEMARIN dan HARI INI ada lagi kelas IT.
KEMARIN BAKA start masuk opis baru dorang tanpa kehadiran c Ana yang pigi bercuti di ILIM selama 1 minggu.
KEMARIN IT punya big bos tanya bila mo angkat meja dan kerusi yang menghuni dan menyemakkan makmal bahasa.
KEMARIN anak kepada kami punya penyelia masuk Wad.- Semoga cepat sembuh dan dipanjang umur.
HARI INI IT pi melawat di hospital Queen.
HARI INI aku makan dengan Chris dan Kak Asnah - Chiko tertinggal pulak.
HARI INI aku bercadang pi joging. Harap-harap tidak hujan la.
HARI INI seperti biasa aku berusaha memotivasikan diri untuk jadi sigu yang baik dan campen. Mungkin makan masa tapi aku yakin...satu hari nanti aku akan berjaya.
KEMARIN dan HARI INI aku tetap sayang dan masih sayang dan terus sayang dengan 4H dalam hidup aku..

3 comments:

Kumie said...

wah...jujue...kalau begitu bejiran lah kita...nanti kita main salji sama-sama k..jambatan tu ko minta sambung terus pi kampung sia k.

mummyalyssa said...

juju..kemarin karen takde di opis..kemarin ko mo balik awal..n ko takot nk balik sbb kmdn tgk ko..hahahaha
klakala ju kmdn yg cite kat kami di opis pasal ko...

Jujue said...

Kurang asam punya tuan. adakah dia kasih cerita. haha